top of page

Poker

9.95 €

2 unitats, 110g

Sabó de glicerina amb olis essencials d’espígol, ginebre i gerani

Capsa amb dues pastilles de sabó en forma de carta de poker. Producte elaborat amb sabó de glicerina ideal per tenir cura de la teva pell. Té un aroma molt agradable gràcies als olis essencials d'espígol, ginebre i gerani, que s'han afegit durant el procés de fabricació.

Es presenta en una capsa que té dues unitats sobre una base de feltre verd per acompanyar la imatge final.

 

Mides capsa: 14 x 10 cm.

Mides sabons: 5.4 x 8 cm. cada pastilla

Pes total: 110 gr. aprox.

S'adjunta una fitxa tècnica amb les pricipals propietats dels olis essencials que té el sabó.

Tots els ingredients utilitzats en aquest producte tenen grau cosmètic. Producte no comestible

Ingredients

White Glycerine Soap (Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Chloride, Sodium Thiosulfate, Titanium Dioxide, Etidronic Acid), Clear Glycerine Soap (Glycerin, Aqua, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium  Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate), Lavender Essential Oil (Lavandula officinalis), Juniper Essential Oil (Juniperus communis), Geranium Essential Oil (Pelargonium Graveolens), colorant.

Propietats dels olis esencials

Lavanda.jpg

Oli essencial d'espigol

(Lavandula officinalis)

Utilitzat en aromateràpia com a calmant i reparador, és excel·lent per a l’ansietat nerviosa, insomni i estrés. Ajuda a la hidratació de la pell.

Oli essencial de ginebre

(Juniperus communis)

 

Utilitzat tradicionalment com antisèptic actiu per la pell. Ajuda a alleujar problemes a la pell, tals com l’acné o la psoriasis. 

Ginebre.jpg
Gerani.jpg

Oli essencial de gerani

(Pelargonium Graveolens)

Aporta equilibri entre el cos i la ment, alleujant l’ansietat i la depressió. En cosmètica, s’ha utilitzat tradicionalment per les seves propietats astringents, antiacné, cicatritzants i anticel·lulítiques. 

bottom of page