top of page

Ingredients

H-estel b

8.90 €

1 unitat 70 gr. (aprox.)

Sabó d'eucaliptus, romaní i espígol

Sabó amb olis essencials d’eucaliptus, romaní i espígol. Té un intens aroma que dona una agradable sensació de frescor i netedat. L’oli d’eucaliptus millora la circulació de pell, ungles i cutícules; l’oli essencial de romaní té propietats antioxidants i estimula la circulació; l’oli essencial d’espígol calma, repara i hidrata la pell.

S’utilitza base de glicerina per a tenir cura de la pell.

La imatge del sabó està inspirada en una rajola de paviment hidràulic.


S'entrega en una capseta de cartró kraft . 

Mides de la capsa 87 x 93 x 16 mm.

Dimensions del sabó: 80 x 80 mm.

Pes sabó: 70 gr. aprox.

S'adjunta una fitxa tècnica amb les pricipals propietats dels olis essencials que té el sabó. 

Tots els ingredients utilitzats en aquest producte tenen grau cosmètic. Producte no comestible

White Glycerine Soap (Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Chloride, Sodium Thiosulfate, Titanium Dioxide, Etidronic Acid), Clear Glycerine Soap (Glycerin, Aqua, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium  Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate), Eucalyptus Essential Oil (Eucalyptus globulus), Rosemary Essential Oil (Rosmarinus officinalis), Lavender Essential Oil (Lavandula officinalis), colorant.

Propietats dels olis esencials:

eucaliptus.png

Oli essencial d'eucaliptus

(Eucalyptus Globulus)

És un oli fantàstic per a millorar la circulació de la pell, ungles i cutícules. Defensa la pell del fotoenvelliment i del deteriorament causat per la contaminació ambiental. És ideal per tractar les taques i unificar el to facial.

5039i_Rosemarym.jpg

Oli essencial de romaní

(Rosmarinus officinalis):

Té propietats estimulants i antidepressives. Dóna claretat mental i ajuda a la memòria. En cosmètica, és utilitzat per revitalitzar les cèl·lules i disminuir les arruges en pells madures. 

Lavanda.jpg

Oli essencial d'espigol

(Lavandula officinalis)

Utilitzat en aromateràpia com a calmant i reparador, és excel·lent per a l’ansietat nerviosa, insomni i estrés. Ajuda a la hidratació de la pell.

bottom of page