top of page

Cat moon

7.50 €

1 unitat 70 gr. 

Sabó artesanal amb olis essencials d'espígol i llimona

Sabó artesanal amb la imatge de la lluna i el gat negre. Article per a tenir cura de la pell, elaborat amb sabó de glicerina, oli essencial d'espígol i oli esencial de llimona.

A part de donar un agradable aroma, l'oli d'espígol ajuda a la hidratació de la pell i l'oli de llimona és purificant i refrescant.

Es presenta en una capseta de cartró amb un nus de ràfia.

Mides de la capsa 87 x 93 x 16 mm.

Dimensions del sabó: 80 x 80 mm.

Pes: 70 gr. aprox.

Tots els ingredients utilitzats en aquest producte tenen grau cosmètic Producte no comestible.

S'adjunta una fitxa tècnica amb les pricipals propietats dels olis essencials que té el sabó.

Tots els ingredients utilitzats en aquest producte tenen grau cosmètic. Producte no comestible

Ingredients

White Glycerine Soap (Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Chloride, Sodium Thiosulfate, Titanium Dioxide, Etidronic Acid), Clear Glycerine Soap (Glycerin, Aqua, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate), Lavander Essential Oil (Lavandula officinalis), Lemon Essential Oil (Citrus limonum).

Propietats dels olis esencials:

Lavanda.jpg

Oli essencial d'espigol

(Lavandula officinalis)

Utilitzat en aromateràpia com a calmant i reparador, és excel·lent per a l’ansietat nerviosa, insomni i estrés. Ajuda a la hidratació de la pell.

Oli essencial de llimona

(Citrus limonum)

 

Oli desinfectant, refrescant i purificant. Utilitzat com a tònic del  sistema circulatori i estimulant del sistema immunitari. Ajuda en els problemes de concentració i memòria.

llimona b-n_edited_edited.jpg
bottom of page